Tanya Quaran ft. Lolo – Gu Gu Ga Ga

Een quarantaine – song gemaakt met mijn zoon Merlo, 7 jaar. Hij stond wat te lummelen in m’n bureau tijdens de eerste lockdown, ging voor de microfoon staan en verzon Gu Gu Ga Ga. Ik werkte er tijdens de vele periodes van quarantaine aan verder. Kwamen nog zingen: Matien, An, Pepijn, Stien en Luus!

Tanya Quaran ft. Lolo – Gu Gu Ga Ga

“Rotte aan de boom” – Pepijn Vanborren, aka Pepperspray, schreef dit nummer en kwam het inzingen met zijn vrienden in studio Sok!


Please don’t Disappear – And Then Came Fall

Een song die ik schreef en opnam in studio sok tijdens de allereerste lockdown in maart 2020. Sam, mijn mede-muzikant, deed er zijn ding op vanop zijn zolderkamer, we filmden het, en brachten het nummer zo uit.


“In de springplank” – Schoollied met recyclage-instrumenten geschreven en gemaakt samen met de leerlingen van de Springplank in Glabbeek.


Stay with Me – Body Sounds door Maité & Annelies in het kader van TRES, een project in samenwerking met de bijzondere jeugdzorg en Artforum vzw.


Instrumentale muziek

Bekijk ook ‘two’ en ‘three’ op YouTube. Voor elke coronagolf een nieuwe clip…

Muziek voor documentaire van Alvinnenberg, gemaakt en opgenomen met mensen met een fysieke en mentale beperking én 12 leerlingen uit het 6e leerjaar in Egenhoven.